Petak , 25.10.2024.

Početna » Video » Budućnost srebra kao ulagačkoga sredstva

Budućnost srebra kao ulagačkoga sredstva

18.12.2013. / 13:31 Autor: Kategorija: Video A+ / A-

Američki ekonomski stručnjaci otkrivaju zašto bi ulaganje u srebro u mjesecima i godinama koje su pred nama moglo biti jedno od najboljih ulaganja uopće. U prilogu se navode dva glavna razloga za potencijalni eksplozivni rast cijena srebra: pad vrijednosti dolara i sve snažnija potražnja institucionalnih ulagača.

Prilog je titlovan na hrvatski. Ako se titlovi ne prikazuju, pokrenite video, a zatim kliknite gumb “CC”., i potom uključite titlove klikom na gumb “ON” ispod jezika “Croatian (Hrvatski)”.

Budućnost srebra kao ulagačkoga sredstva Reviewed by on . Američki ekonomski stručnjaci otkrivaju zašto bi ulaganje u srebro u mjesecima i godinama koje su pred nama moglo biti jedno od najboljih ulaganja uopće. U pril Američki ekonomski stručnjaci otkrivaju zašto bi ulaganje u srebro u mjesecima i godinama koje su pred nama moglo biti jedno od najboljih ulaganja uopće. U pril Rating: 0

Info o autoru Uredništvo

Ostavite komentar

scroll to top

Na našim web stranicama koriste se kolačići. Više informacija...

Internetske stranice Srebrozlato.com imaju dopuštene kolaćiće (cookies) u postavkama. Ako nastavite čitati sadržaje na našim internetskim stranicama bez promjene vaših postavki za kolačiće ili ako kliknete gumb "Prihvati", slažete se s uporabom kolačića na Srebrozlato.com.

Zatvori