Petak , 25.10.2024.

Početna » Novosti » Otvorena Facebook grupa posvećena investiranju u plemenite kovine

Otvorena Facebook grupa posvećena investiranju u plemenite kovine

12.08.2014. / 14:44 Autor: Kategorija: Novosti, Vijesti iz regije A+ / A-
Foto: Srebrozlato.com

Foto: Arhiva

Kao sastavni dio internetskoga portala Srebrozlato.com, te investicijskih brandova Plemenit.com i Zlatnici.com, na Facebooku je otvorena grupa “Investiranje u zlato i srebro” u kojoj sudionici raspravljaju o temama vezanim uz stanje na tržištima plemenitih kovina u regiji, ali i u svijetu.

Grupi se možete priključiti ili je neobavezno proučiti njezin sadržaj klikom na link.

U grupu “Investiranje u zlato i srebro” komentarima se mogu uključiti svi koji posjeduju korisničko ime i lozinku na Facebooku. Za praćenje diskusija u grupi, međutim, nije potrebno posjedovati korisnički račun, budući da je grupa u potpunosti otvorena za javnost. Član grupe potrebno je biti samo ukoliko želite postaviti pitanje drugim sudionicima rasprave ili ako objavljene informacije želite komentirati.

Najzanimljivije rasprave

Prema riječima Svena Sambunjaka, urednika portala Srebrozlato.com i administratora Facebook grupe  “Investiranje u zlato i srebro”, postoji mogućnost da će grupa u jednom budućnosti postati zatvorena, no zatvaranje grupe zasad još nije u planu. Ipak, ako ste zainteresirani za temu kupnje i prodaje plemenitih kovina u svrhu čuvanja vrijednosti svoje imovine, predlažemo da se što prije aktivno uključite u grupu i doprinesete njezinu jačanju.

Premda je otvorena prije samo nekoliko dana, u grupi “Investiranje u zlato i srebro” već je pokrenuto nekoliko zanimljivih rasprava. Jedna od njih je rasprava o mogućnostima prenošenja investicijskog zlata iz jedne zemlje u drugu unutar Europske Unije, te o unošenju plemenitih kovina iz zemalja koje nisu članice Europske Unije u zemlje članice. Također, zanimljiva se rasprava povela i oko načina strukturiranja portfelja plemenitih kovina prilagođenom specifičnim okolnostima u kojima se nalaze hrvatski građani.

Članovi grupe mogu postaviti pitanja i dobiti informacije o trenutnim cijenama pojedinih investicijskih proizvoda, ali i dobiti relevantne upute o tome gdje i kako kupiti zlatne poluge, srebrne poluge, te zlatnike i srebrnjake. Naši stručnjaci za zlatnu i srebrnu numizmatiku također će se povremeno javljati svojim savjetima i sugestijama.

Osim o investiranju u zlato i srebro, u grupi se raspravlja i o ulaganju u druge plemenite kovine (platna, paladij), te o kupnji i prodaji bitcoina.

Otvorena Facebook grupa posvećena investiranju u plemenite kovine Reviewed by on . [caption id="attachment_2389" align="alignright" width="300"] Foto: Arhiva[/caption] Kao sastavni dio internetskoga portala Srebrozlato.com, te investicijskih b [caption id="attachment_2389" align="alignright" width="300"] Foto: Arhiva[/caption] Kao sastavni dio internetskoga portala Srebrozlato.com, te investicijskih b Rating: 0

Info o autoru Uredništvo

Ostavite komentar

scroll to top

Na našim web stranicama koriste se kolačići. Više informacija...

Internetske stranice Srebrozlato.com imaju dopuštene kolaćiće (cookies) u postavkama. Ako nastavite čitati sadržaje na našim internetskim stranicama bez promjene vaših postavki za kolačiće ili ako kliknete gumb "Prihvati", slažete se s uporabom kolačića na Srebrozlato.com.

Zatvori