Petak , 25.10.2024.

Početna » Novosti » Izdana serija srebrnjaka s motivima Europskog prvenstva

Izdana serija srebrnjaka s motivima Europskog prvenstva

17.06.2016. / 08:32 Autor: Kategorija: Novosti, Vijesti iz svijeta A+ / A-
srebrnjaka

Photo credit: plemenit.hr

Hrvatska nogometna reprezentacija danas u St. Etienneu igra svoju drugu utakmicu na Europskom prvenstvu. Današnji protivnik naše reprezentacije je Češka, kvalitetom lošija ekipa od Hrvatske. Sve osim pobjede Vatrenih bilo bi veliko iznenađenje.

Na zadovoljstvo svih obožavatelja nogometa, povodom Europskog prvenstva u Francuskoj izdana je i posebna srebrna kovanica s motivima nogometnog prvenstva. Ovaj izuzetno atraktivan srebrnjak nominale deset eura u ponudi je dostupan za vrijeme trajanja prvenstva od 10. lipnja do 10 srpnja.

Na raspolaganju je ograničena količina, a svaki bi navijač naše reprezentacije trebao razmisliti o kupnji ovog srebrnjaka te na taj način sačuvati vrijednu uspomenu čija će vrijednost s vremenom vjerojatno rasti.

Posebna ponuda traje do završetka Europskog prvenstva

Na naličju srebrnjaka nalazi se lik golmana u skoku za loptom. Lopta je ispupčena i pozlaćena. Ispod golmana utisnut je logotip nogometnog prvenstva Euro 2016 u Francuskoj. Rub kovanice je gladak, bez ikakvog zapisa.

Na licu kovanice prikazan je stilizirani nogometni stadion ispod kojega je navedena nominala 10 euro. Umjesto znamenke nula, u nominali je prikazana ispupčena nogometna lopta koja je također pozlaćena. U donjem lijevom dijelu kovanice utisnuta je godina izdanja 2016, a lijevo su navedeni inicijali zemlje izdavateljice srebrnjaka (Republika Francuska, RF).

image010

Lice i naličje kovanice

 

Svaki bi obožavatelj nogometa trebao razmisliti o kupnji ovog posebnog izdanja srebrne kovanice s motivima Europskog prvenstva u nogometu iz 2016. godine.

Ukoliko ste zainteresirani za kupnju ove kovanice, ali i ostalog investicijskog zlata i srebra obratite se tvrtki Tetragram na telefonski broj 01/236-5857 ili pak posjetite internetske stranice www.plemenit.hr ili www.tetragram.hr.

Ulaganje u zlato i srebro spada u red najsigurnijih ulaganja bez rizika treće strane. Plemenite kovine su kroz mnoga tisućljeća dokazale svoju neprikosnovenu postojanost, te sposobnost očuvanja vrijednosti u dugim vremenskim razdobljima.

Više informacija o ponudi: www.plemenit.hr/specijalna-ponuda-srebrnjak-nogometno-prvenstvo-euro-2016-francuska/

Izdana serija srebrnjaka s motivima Europskog prvenstva Reviewed by on . [caption id="attachment_3762" align="alignleft" width="300"] Photo credit: plemenit.hr[/caption] Hrvatska nogometna reprezentacija danas u St. Etienneu igra svo [caption id="attachment_3762" align="alignleft" width="300"] Photo credit: plemenit.hr[/caption] Hrvatska nogometna reprezentacija danas u St. Etienneu igra svo Rating: 0

Info o autoru Matija Gavrilović

Matija Gavrilović završio je Ekonomski fakultet u Osijeku i stekao zvanje magistra ekonomije. Bavi se poduzetništvom još od tinejdžerske dobi zato jer smatra da je to jedna od najuzbudljivijih i najkorisnijih ljudskih djelatnosti. Tržište plemenitih kovina proučava i prati kako bi bolje razumio ekonomski svijet u kojem živi.

Ostavite komentar

scroll to top

Na našim web stranicama koriste se kolačići. Više informacija...

Internetske stranice Srebrozlato.com imaju dopuštene kolaćiće (cookies) u postavkama. Ako nastavite čitati sadržaje na našim internetskim stranicama bez promjene vaših postavki za kolačiće ili ako kliknete gumb "Prihvati", slažete se s uporabom kolačića na Srebrozlato.com.

Zatvori